Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige bier citaten op pinterest. Hoe zomer slomer loesje. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Quote it. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Zomer apk marca van den broek. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest.

Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)