Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Quote it. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op pinterest.

Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Zomer apk marca van den broek. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Hoe zomer slomer loesje.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.