Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Best images about posters citaten quotes on. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Pasen opstanding. Dag dutchlettering van januari. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Best images about posters citaten quotes on. Loesje quotes pinterest pasen spreuken.

Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Gedichten spreuken en citaten. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Spirituele pasen teksten. Facebook interactie is een eitje met deze tips.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)