Mooie sier randen kastschatten pinterest tatouage. Beste ideeën over zwarte liefde op pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over zwarte achtergronden op pinterest. Beste ideeën over perspectief op pinterest denk. Beste afbeeldingen over de kleuter logisch nadenken. Gedicht over vriendschap vriendschapsgedichten. Beste afbeeldingen over thema multicultureel op. Beste ideeën over pijl tekenen op pinterest. Beste afbeeldingen van symboliek en rituelen rond. Beste ideeën over gedichten op pinterest poëziecitaten. Mooiste ideeën over ballerina tekening op pinterest. Beste ideeën over huiswerk citaten op pinterest. Schrijven op canvas kalligrafie pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.