Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Spreuken helpende gedachten words quotes en journey. Ajahn chah words. Citaten over mindfulness beste ideeën. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Dementie gedichten pinterest citaten en. Mindfulness kernwoorden. Citaten over mindfulness beste ideeën. Citaten over mindfulness beste ideeën. Pin van chantal franssen op sef quotes pinterest. Citaten over mindfulness beste ideeën. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Pin van iris puijk op citaten pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over mindfulness beste ideeën.

Boedha parel van universum meaningful quotes. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. Best life style levensstijl images on pinterest. Citaten over mindfulness beste ideeën. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Wegduwen quotes spreuken gedichten en citaten. Is een cursus mindfulness training iets voor jou. Citaten over mindfulness beste ideeën. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Pin van monique staal op quotes spreuken happy. Citaten over mindfulness beste ideeën. Patrick mundus patrickmundus twitter uitspraken. Citaten over mindfulness beste ideeën. Quote je adem is het leven soms hoeven we alleen maar. Citaten over mindfulness beste ideeën.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.