Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Loesje petrusproject. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Krijtbord citaten op pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en.

Best images about spreuken citaten loesje on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)