Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje en wat er ook speelt spreuken. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Citaten loesje xiaomi school spreuken pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesjes spreuken only dayquoter jouwweb. Loesje echtgenoot hommes home we. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Best images about spreuken citaten loesje on. Citaten loesje xiaomi school spreuken pinterest. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje google zoeken citaten pinterest. Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Best images about spreuken citaten loesje on.

Loesje google zoeken pinterest weer gezond. Loesje teksten pinterest citaten mooie en. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Zelfreflectie op weg naar de verkiezingen gemeentebelangen. Loesje mensenmens. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen loesje. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Best images about loesje on pinterest wedding dj led.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)