Citaat bij kalm weer kan iedereen stuurman zijn. Pin tillagd av mikaela på quotes pinterest citat så. Seneca bezit zonder vrienden is vreugdeloos. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaat spreuk als we niet weten naar welke haven. Seneca grey trucker coal keps hatstore. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Jacques c bloem citaten aforismen citeert de grote. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca khaki trucker coal keps hatstore. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Te vergissen citaten pot van. De school citaten pot van. Pin tillagd av kat seneca på my inspiration pinterest. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca grey trucker coal keps hatstore. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca arm is niet hij die weinig bezit maar. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Turism i seneca falls fakta tripadvisor.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.