Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Loyality quotes love inspiration. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Quotes just be you. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Citaat spreuk als we niet weten naar welke haven. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan.

Fons jansen citaten aforismen citeert de grote. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Citaat bij kalm weer kan iedereen stuurman zijn. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Spreuk wanneer we niet langer de situatie kunnen. Seneca hoe je over jezelf denkt is veel belangrijker dan. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.