Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Loyality quotes love inspiration. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Fons jansen citaten aforismen citeert de grote. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan.

Seneca hoe je over jezelf denkt is veel belangrijker dan. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Spreuk wanneer we niet langer de situatie kunnen. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaat spreuk als we niet weten naar welke haven. Citaten seneca fakta arm is niet hij die weinig. Quotes just be you. Citaat bij kalm weer kan iedereen stuurman zijn. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.