Frans hiddema citaten aforismen citeert de grote. Vrede of oorlog stock afbeelding bestaande uit. Bol oorlog en vrede dvd lyudmila. Gemeente alveringem. Oorlog en vrede bkor. Oorlog en vrede deel ii l n tolstoj boeken website. Geert fotografeert. Nederland rubens quot oorlog en vrede kunstpenningen catawiki. Pagina niet gevonden het belang van limburg. Editiepajot herne gedichtendag in het teken van oorlog. Oorlog en vrede boek. Stichting kamerkoor jip. Leesportfolio bo vander hulst gedichtanalyse. Schuilt er een dichter in jou doe mee aan de. Citaten en wijze woorden uit de islam vrede in jezelf.

Van on pinterest. Quizvragen over één bepaald onderwerp aflevering. Aristoteles citaten aforismen citeert de grote. Doordenkertjes over oorlog en vrede ja be. Meer dan gezondheidszorg citaten op pinterest. Oorlog en vrede transl war and peace sign board of. Oorlog en vrede discvr. Rouw is rauw gedicht verlies troostgeschenk. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Oorlog en vrede standaard boekhandel. Oorlog en vrede stock illustratie bestaande. Beide kampen raakten in de war toen bleek dat het volk. Bewaar de vrede niet deel m uit loesje. Citaten over vrede en wereldburgerschap. Oorlog en vrede l n tolstoj boeken website.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]