Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Pin van miek de keyser op all about art teksten. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Quote archieven paradijsvogels magazine. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Images about quotes creatief denken en. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beroemde quotes over leren quote van de week. Quote creativiteit google zoeken creativity quotes.

Als je het woord moeilijk weg laat zal zien dat. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Pin van marielouise tilborg op koken pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Afbeeldingsresultaat voor kalligrafie happy citaten. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Images about quotes creatief denken en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.