Wijsheden. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Citaten over loslaten. Nederlandse spreekwoorden spreuken en zegswijzen te. Alle bedrijven online spreekwoorden pagina. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Citaten en zegswijzen gedichten spreuken. Weekend spreuken en zegswijzen. Bol nederlandse spreekwoorden spreuken en. Citaten en zegswijzen bijbelse spreuken gezegden oy. Mooie spreuken en citaten meer. Citaten en zegswijzen bijbelse spreuken gezegden oy. Citaten en zegswijzen gedichten spreuken. Mejores imágenes de woorden citaten wijze. Prisma van de latijnse citaten en gezegden boekhandel bloks.

Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Echt sefquotes t teksten spreuken en citaten. Boekje liefde vol gedichten citaten en korte verhalen. Dennis strooband strbnd quotes citaten spreuken. Meer dan motiverende citaten op pinterest. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Niccolò machiavelli citaten aforismen citeert de grote. Citaten en zegswijzen gedichten spreuken. Spreuken en zegswijzen hunting be. Citaten wijsheden historische quotes. Spreuken wijsheid. Nederlandse spreekwoorden spreuken en zegswijzen te. Nederlandse spreekwoorden spreuken en zegswijzen te. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en zegswijzen gedichten spreuken.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.