Pin van marijne dingemanse op simple significant. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Citaten over bergen ik wil jou in een doosje doen je. Grappige citaten reizen beste ideeën over. Reizen inspiratie citaten over koffer silhouet. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Fijne vakantie en teksten. Pin van esther venema op travel pinterest mooie. Grappige citaten reizen beste ideeën over. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Reizen inspiratie citaten en silhouette vliegtuig mijn.

Inzicht de wereld is een boek wie niet reist leest. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Spreuk van de week mentortijd. Zonder te reizen beleef ik ook de mooiste avonturen pvc. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Citaten over reizen aforismen citeert de grote. Beste ideeën over leef het leven citaten op pinterest. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Op reis ️ travelling volunteering or an wildlife. Filosofische citaten reizen vijf geweldige quotes over. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Herman brood citaten aforismen citeert de grote. Reizen inspiratie reistips en pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.