Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Grappige citaten reizen beste over. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Pin van marijne dingemanse op simple significant. Grappige citaten reizen beste ideeën over. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Citaten over bergen ik wil jou in een doosje doen je. Quote van de week reizen zonder vliegtuig tekstbureau. Vijf geweldige quotes over reizen loud noises. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Sweet short stylish quotes that will make you want to.

Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Choose the right path quotes sayings en. Reizen inspiratie reistips en pinterest. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Inzicht de wereld is een boek wie niet reist leest. Meer dan grappige chocolade citaten op pinterest. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Illustratie reizen inspiratie citaten over koffer silhouet. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Herman brood citaten aforismen citeert de grote. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.