Pin van dina vanden broecke op mama pinterest death. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Fons jansen citaten aforismen citeert de grote. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten en wijze woorden uit de islam in dood van. Troostgeschenk gedicht overlijden woorden bij verdiet. Euthanasie en zelfdoding in de klassieke oudheid van. Sterven spirituele teksten. Op verzoek vervolg teksten gedichtjes pinterest. Citaten mijn gedichten. Citaten over dood aforismen citeert de grote. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Citaten seneca gigi van de dag roger hodenius. Woorden voor verdriet spreuken pinterest sprüche. In mijn hoofd teksten pinterest.

Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Spreuken spirituele teksten. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Gd kon ik nog maar even bij je zijn afscheid. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Bertus aafjes citaten aforismen citeert de grote. Seneca hoe je over jezelf denkt is veel belangrijker dan. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Jacques c bloem citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.