Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. De mok van koffie papa met citaten zazzle. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Have a nice but very cold sunday. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Coffee lover love en. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Benarkah luwak white koffie haram halhalal. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie rumag pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest.

Beste ideeën over grappen op pinterest grappige. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Bastion collections thea time en potje koffie. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Pensioen download teken de langste koffie van. Best tea time quotes ideas on pinterest old. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Thee of koffie tekst words teksten en. Pin van anita linckens op rumag quotes pinterest palabras. Cite s ada apa dengan kode e pada produk makanan. Koffie words pinterest teksten en citaten.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.