Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Koffie words pinterest teksten en citaten. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Luwak white koffie halal atau haram pradirwan. De mok van koffie papa met citaten zazzle. Pin van nancy gerven op koffie gezegden pinterest. Kopje koffie spiritueel boeddha. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest.

Beste ideeën over halloween gezegden op pinterest. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Benarkah luwak white koffie haram halhalal. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Benarkah white koffie haram ksatria pena. Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. Het dna invite topic oneplus page. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie « teksten pinterest en. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)