Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Lieve grappige kaart met hart en tekst kusje om iets goed. Mensen met een te goed hart psychologie spiritualiteit. Beste afbeeldingen van spreuken en gedichten grappige. Gelukkig zijn moet je durven rosalinda weel ideeën. Beste ideeën over ware citaten op pinterest gebroken. God is met jou afrikaans pinterest. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Misschien wel kan kloppen leuke teksten pinterest. Gebroken quote inspiration pinterest citaten. Bijzonder gewoon mamaplaats. Quot doe de dingen in het leven op manier dat goed. Beste afbeeldingen van food quotes voedsel citaten. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest.

Beste eerlijkheid citaten op pinterest leugens. Luister naar je hart volg de weg die goed voelt voor jou. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Sef quotes vriendschap google zoeken werk. Beste ideeën over groot hart citaten op pinterest. Goed hart mareiki ॐ. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Echte vriendschap citaten op pinterest. Citaten over goed aforismen citeert de grote. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Glimlach delen space van ronald.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.