Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Je geheugen citaten pagina pot van. Beste eenzaam citaten op pinterest. Mooie tekst zorgboerderij t personnebos. Angst gevoelens and citaten on pinterest. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Meer dan wanhoop citaten op pinterest teddy. Misschien wel kan kloppen leuke teksten pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Schijnheilig sef quotes pinterest teksten. Fabulous nederlandse liefdes quotes ce belbin. Beste hart citaten op pinterest groot. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Op het einde komt altijd goed en als niet. Succes waarderen citaat quote hartziel. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Jij maakt slechte dagen goed quotes pinterest lieve. Hart hoofd verhaal gevangen waarheid luisteren. Als je een goed hart hebt dan mooie teksten pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.