Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Citaten vriendschap plazilla. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Echte vriendschap citaten op pinterest. Spreuk in het leven verliezen we nooit vrienden leren. Quotes over fake vrienden best images about mooie teksten. Vriendin vriendschap teksten pinterest friendship. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Geheim en vertrouwen. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Friends forever spreuken pinterest citaten. Citaten van poeh en zijn vrienden boekenplatform. Echte vriendschap sayings and quotes uitspraken en. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Spreuken over vriendschap quotes of the day. Spreuk de beste therapie in wereld is een time out. Echte vrienden mooie en lieve woorden teksten. Wijsheid goede vrienden laten je geen stomme dingen doen. Spreuk vriendschap bestaat uit twee dingen. Voor mijn kleinkind spreuken verjaardagen vrienden. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Vriendschap lijmpistool pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Van een lieve vriendin gekregen mooie teksten. Echte vriendschap citaten op pinterest. Plaatjes krabbels en animaties over vriendschap van. Spreuk vriendschap is één ziel in twee lichamen hét. Familie diversen teksten citaat.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)