Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Beste ideeën over neefje citaten op pinterest kleine. Set jaket korea ibu dan anak couple korean coat. Jual jaket anak winter musim dingin longjohn baju. Part tips bercuti di korea bawak anak kecik musim. Beste ideeën over persoonlijke groei citaten op. Citaten winter apa varia spreuken gebuurtekringvzw beste. Jaket bulu anak fur pink down coat for children. Jaket parka anak perempuan coat winter blazer. Beste ideeën over winter citaten op pinterest disney. Gambar orang salju musim dingin. Dag november hallo december quotes pinterest kerst. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Jual jaket anak winter musim dingin longjohn baju. Beste ideeën over winter citaten op pinterest disney.

Pin van sara lovrovic op skiing pinterest skifahren. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Jual jaket anak winter musim dingin longjohn baju. Beste ideeën over winter citaten op pinterest disney. Kryst wy h lde der sa fan fryske e cards pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten winter apa varia spreuken gebuurtekringvzw beste. Set jaket korea ibu dan anak couple korean coat. Beste ideeën over winter citaten op pinterest kerst. You can t buy happiness but a lift pass.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)