Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Troostgeschenk gedicht ziekte teksten afscheid. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Beste ideeën over motiverende woorden op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Als je echt graag wil muur gedicht gedichten citaten. Citaten democratie lirik om over na te denken. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn.

Afbeeldingsresultaat voor avontuur nieuwjaarswens. Pin van elma op teksten uitspraken pinterest. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Quot lichtjes die nooit uitdoven gedachten pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Afscheidstekst overlijden google zoeken mooie tekstjes. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Wanneer je iemand missen moet mooie teksten pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.