Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Quot lichtjes die nooit uitdoven gedachten pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor avontuur nieuwjaarswens. Pin van elma op teksten uitspraken pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische.

Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Als je echt graag wil muur gedicht gedichten citaten. Beste ideeën over motiverende woorden op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Troostgeschenk gedicht ziekte teksten afscheid. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Afscheidstekst overlijden google zoeken mooie tekstjes. Wanneer je iemand missen moet mooie teksten pinterest. Sterk zijn teksten spreuken citaten en.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.