Filosofische citaten leven en wijze woorden uit. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Solitude citaten over verjaardag. Socrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Meer dan beroemde franse citaten op pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Het leven is als de zee altijd in beweging zachte. Voor amusement staat een ieder paraat onplezierige. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beschouwing spirituele teksten. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest.

Bol citaten over succes en leven ebook wael. Beste ideeën over genieten van het leven citaten op. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Quote 🌹 wijsheid tekst. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Beste ideeën over leven veranderen citaten op. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Spreuken en citaten over het leven plazilla. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Lief leven wenskaart liefde houdt je in gratis.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)