Wijsheden van sint franciscus assisi youtube. H franciscus van assisi naamdag oktober. Franciscus heilige lebuinus de site voor katholiek. Franciscus de heilige van dierendag geschiedenis beleven. Franciscus van assisi citaten pagina. Franciscus van assisi citaten pagina. Een pelgrimage in de voetsporen van franciscus assisi. Het visioen van de heilige franciscus assisi. Franciscus de overschatte paus trouw. Biodiversiteit groen geloven. Psalm neue evangelistische Übersetzung bibelvers. In de voetsporen van franciscus assisi ciao tutti. Rondreizen bij nederlanders het bedevaartsoord assisi. Franciscus van assisi minderbroeders conventuelen. Afbeeldingen.

Afbeeldingen. Kunstreis dagje assisi rick f s. Icoon van st franciscus assisi réf ic a. Twee routes in de voetsporen van franciscus assisi. Franciscus van assisi citaten pagina. Franciscaanse zegenbede een andere inspirerende bladzijde. Franciscus van assisi kerknet. Bijbel in seconden oktober sint franciscus. Franciscus assisi aan de maas. Afbeeldingen. Assisi personen zusters franciscanessen van denekamp. Henk van os ik heb wel wat met franciscus assisi. Assisi stad van franciscus. File sint franciscus van assisi rijnstraat woerden g. Franciscusparochie asten franciscus.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.