In de voetsporen van franciscus assisi ciao tutti. Bol franciscus van assisi j denham. Franciscus van assisi heilige met vogels cm hoog. Franciscus de heilige van dierendag geschiedenis beleven. Franciscus koen schyvens. Saint francis of assisi quotes in hindi संत फ्रांसिस के. File sint franciscus van assisi rijnstraat woerden g. Afbeeldingen. Franciscus van assisi von hermann hesse f wagner. De kerststal van franciscus assisi italië uitgelicht. Afbeeldingen. Groot antiek houten beeld van san franciscus assisi. Best images about st francis v assisi on pinterest. Henk van os ik heb wel wat met franciscus assisi. Fraaije architectuur wandelingen.

Gedenkdag heilige franciscus van assisi dierendag. Uitnodiging voor dopelingen en hun ouders h maria. San francesco space van ronald pagina. Een pelgrimage in de voetsporen van franciscus assisi. Feestdag franciscus van assisi kerknet. Assisi umbrië. Franciscus van assisi minderbroeders conventuelen. Franciscus van assisi adrian house isbn. Misa y bendición de las mascotas en nombre san. Zoek de verschillen herfst werkbladen algemeen t. Startzondag oktober parochietuin wordt wijngaard de. H franciscus van assisi naamdag oktober. Gebed om vrede naar franciscus van assisi bewerking. Franciscus van assisi met de tarot. De kerststal van franciscus assisi italië uitgelicht.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.