Narcist. Oei narcisme pinterest narcist spreuken en. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Narcisme informatie over extreem ziekelijk. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over opnieuw beginnen verken je geest. Wat donald trump ons kan leren over narcisme mensen. Stigma postpartum moeders. Hoe ga je om met een narcist vragen en antwoorden over. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. De leukste citaten over succes kijk. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest.

Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Dat zou zo maar een narcist kunnen zijn citaten. Stop pesten op het werk narcisme de werkvloer wat. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Ontspanningstherapie nuenen loslaten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Best mishandeling verwaarlozing en of narcisme. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Wat is narcisme it s just therapy. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Zo is het ook met de narcist zijn masker.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)