Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten spinoza xiaomi spirituele teksten gratis online. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten sport xiaomi youth wireless bluetooth. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Citaten angst xiaomi beste ideeën over op. Citaten filosofie cinta beste ideeën over gelukkig zijn. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Citaten filosofie quran op de iphone en. Citaten filosofie cinta beste ideeën over gelukkig zijn. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Weggaan rutger kopland omdat er liefde is bestaat. Citaten politiek xiaomi over de van.

Pin από το χρήστη joan lamia στον πίνακα ρητα pinterest. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Filosofie citaten. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten filosofie xiaomi beste liefde vriendschap. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Citaten spinoza xiaomi spirituele teksten gratis online. Citaten filosofie cinta beste ideeën over gelukkig zijn. Citaten filosofie cinta beste ideeën over gelukkig zijn. Citaten bekende xiaomi harde uitspraken van bn ers en. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)