Gedichte mitten aus dem leben von norbert van tiggelen. Citaten van poeh en zijn vrienden reinders oisterwijk b v. Beste ideeën over wet van aantrekking op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Spreuken spirituele teksten. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Blaise pascal de filosofie bespotten dat is pas echt. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Wijze woorden filosofie. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps.

Kadrinaaa quotes pinterest kracht citaten en. Beste ideeën over citaten thuis op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van filosofie boeken citaten en boek. Nr gottfried wilhelm leibniz ppt download. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Filosofie citaten. Gedachte we kunnen zonder ideeën leven maar niet. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.