Best images about mooie gedichten en spreuken on. Vage gradiëntachtergronden met het inspireren van citaten. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste citaten over liefde op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. De kracht van lieve zinnetjes of woordjes datingsite. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Mijn hart nederlandse tekst pinterest citaat.

Beste afbeeldingen over nederlandstalige op pinterest. De reeks kaarten met citaten over liefde engels vector. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Zeer liefdes quotes nederlands ji. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw. Wijze teksten over het leven quotes of the day. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Liefde toon hermans ringele roze roos. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Liefdesverdriet quotes t teksten en. Mooie spreuken pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.