Mooie spreuken pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Bol citaten over de liefde gerd ley. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Veel liefde quotes pinterest spreuken en. Liefdesverdriet quotes t teksten en. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Vage gradiëntachtergronden met het inspireren van citaten. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Beste afbeeldingen over nederlandstalige op pinterest. Best spreuken citaten en teksten over liefde images on.

Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Best images about mooie gedichten en spreuken on. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. De kracht van lieve zinnetjes of woordjes datingsite. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Teksten over het leven tr belbin.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.