Meer dan gebroken citaten op pinterest droevige. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over gebroken hart foto s op pinterest. Beste ideeën over liefdesverdriet citaten op pinterest. Ik mis je elke dag beautiful quotes en andere leuke. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Gebroken quote inspiration pinterest boeddha. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Meer dan hart citaten op pinterest over. Liefdesverdriet quotes zinnen ex terug tips. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over gebroken citaten op pinterest.

Best images about teksten die raken of je laten. Beste gebroken citaten op pinterest droevige. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Singular object s papa dochter citaten vader. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Gedicht teleurgesteld in mensen google zoeken mooie. Meer dan gebroken citaten op pinterest droevige. Beste ideeën over verbroken relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Meer dan gebroken hart op pinterest liefdesverdriet. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over citaten gebroken hart op.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.