Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Pin van stylesnugg op w o r d. Smiling while hurt me pinterest quotes breakup. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Meer dan gebroken citaten op pinterest droevige. Singular object s papa dochter citaten vader. Meer dan gebroken citaten op pinterest droevige. Out of order picture quotes sad citaten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken citaten op pinterest. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Sef quotes google zoeken gedichten en spreuken. Schijnheilig inspiratie qoutes quotes life. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten.

Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest kwetsen. Gebroken hart spreuken pinterest. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Mooie tekst over het gebroken hart inspiratie quotes. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Tussen woord en beeld een gebroken hart. Pin van erwina op gevoel pinterest quotes words en. Pin van marianne soesan op gedichten pinterest quotes. Du hast zwei möglichkeiten entweder nimmst mich so wie. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Liefdes quotes nederlands rp belbin. Gebroken hart iconen gratis download.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.