Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Pin van erwina op gevoel pinterest quotes words en. Mezelf quotes pinterest sef en. Gebroken hart iconen gratis download. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over verbroken relatie citaten op. Mijn wereld rememberme gedichten pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Wat denk jij bij het woordje quot vertrouwen. The best instagram poets to follow on social media. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Pin van marianne soesan op gedichten pinterest quotes.

Rood gebroken hart dat in ketting wordt verpakt stock. Singular object s papa dochter citaten vader. Zie het leven is als een treinreis sommige mensen. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op sєf ° ´¨` ღ pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Meer dan gebroken citaten op pinterest droevige. Beste ideeën over gebroken citaten op pinterest. Pin van christine op wonderfull words pinterest mamá. Pin van lisa shields op thoughts pinterest citaten. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Smiling while hurt me pinterest quotes breakup. Gebroken quote inspiration pinterest citaten. Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Tussen woord en beeld een gebroken hart.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.