Citaten en uitspraken van klassieke auto s vector. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Steeds als ik de zin van het leven te pakken heb komen ze. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. De klassieke oudheid ontwikkeling van het. Wijze woorden filosofie. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Cynische filosofen. Filosofie van het levenseinde. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in.

Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Gedachte we kunnen zonder ideeën leven maar niet. Bol filosofen lexicon rob heijloo. Klassieken lot met werken en vertalingen van over. Problemen in het leven zijn citaten pot. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Wijze spreuken en wijsheden delaclarissabetty site.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)