Bol elke dag een positieve gedachte janine. Beste ideeën over boeken lezen op pinterest. Verslind boeken niet de schrijvers loesje. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Marten toonder boeken over. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Beste afbeeldingen van gelezen boeken mooi. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Chinese wijsheid boeken lezen ying travel. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Boeken met borduursteken en verder tree of needlework. Moeite citaten pagina pot van. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Decoratie boeken hart met spreuken voor een huwelijk trouw. Muamuame hoe overleef ik schrijven schrijftips en lekker. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Wijze spreuken cruijff paulaclaudiakeren site. Citaten over loslaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)