Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit het boek dagen. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Gedichten paula hagenaars levens citaten pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten uit het onderwijs. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit de tafelgesprekken geschriften van maarten. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Filmrecensie pizzamaffia overig ed.

Loesje teksten pinterest citaten mooie en. Citaten uit bijbel sieren bus in londen kerk religie. Powerpoints rian. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Citaten uit boek spijt filminfo film michiel de. Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.