Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Beste ideeën over grappig complimenten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit het verleden op. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest huis. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Pin by sophia aa on words pinterest citaten and mooie. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Beste afbeeldingen van collected citaten uit eigen. Beste ideeën over liedjesteksten citaten op pinterest. Beste ideeën over compliment citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid.

Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Nieuws uit boekenland adorable books. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest koran. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over gebed tattoo op pinterest. Beste ideeën over verhuis citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over alleen voelen op pinterest. Dag door toon hermans gedichten pinterest poemas. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over verhuis citaten op pinterest. Wij beheersen niet de wereld opvallendste citaten. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)