Powerpoints rian. Citaten uit twee vrouwen opgestapt. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Bts wallpaper for phone yoongi oppa テヒョン. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste citaten over muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Twijfel wordt uit denken geboren in voelen vind je. Beste ideeën over geest citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Pin van eva op quotes love en words.

Boy kijk nu online bij pathé thuis. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Plaatjes mbt fibromyalgie samen positief. Citaten uit prachtige grafredes nieuws hln. Review boy preview magazine. Pin van rubey eggebeen op tekst pinterest フレーズ 詩 en 道理. Citaten uit de bhagavad gita wikipedia. Inderdaad tekstjes pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Boy directed by lourens blok borsalino films. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Citaten uit xi beste ideeën over eerlijkheid op. Gen over boeken teksten en citaten uit mijn schrift. Beste ideeën over liedjesteksten citaten op pinterest. In stilte gedichten en mooie teksten dutch quotes.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.