Business succes quotes ondernemers pinterest. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Beste ideeën over leider citaten op pinterest. Inspirerende citaten wijsheden quotes en uitspraken over. Beste ideeën over leiderschap op pinterest. Samen sterk staan vertrouwen als basis voor samenwerken. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Inspirerend leiderschap pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Meer dan motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Leiderschap citaten pot van. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest.

Best inspiratie images on pinterest filosofie. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Nee zeggen als een pro tips mooie citaten. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Het gebed hoe moet ik bidden ahlalbayt iedereen. Leiderschap citaten pot van. Leiderschap gaat over tica peeman in. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Moedig zijn quotes pinterest teksten spreuken en. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Omdenken theatershow gaat dat zien happy b s. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.