Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over succes aforismen citeert de grote. Citaten succes citations motivation succès et bonheur. Pin van tegeltjeswijsheid op. Citaten succes citations motivation succès et bonheur. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Bij elkaar komen is een begin blijven. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over succes en leven ebook door wael el. Citaten succes citations motivation succès et bonheur. Citaten voor succes citaat vaak zijn mensen die kritiek. Klavertje vier good luck geluk en teksten. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

Quote geeft aan dat het omzetten van je motivatie in een. Succes waarderen citaat quote hartziel. Wij wensen iedereen die vandaag of morgen start met de. Calaméo citaten over succes. Wil dit op mijn rouwkaart quotes t citaten teksten en. Citaten succes citations motivation succès et bonheur. Top succes waardering geluk leven mayaangelou. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over succes motivatie citaten op pinterest. Sterk truth pinterest dutch. Uit je hard mooie teksten en uitspraken pinterest. Felix meijer felixmeijer twitter. Examens de enige manier om leraren en leerlingen stil te. Examen quote citaat succes doe je best. How do you spell love pooh 名言 言葉 en くまのプーさん.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.