Felicitatie geboorte zoon brug felicitatiekaarten. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Felicitatiekaart hart hout felicitatiekaarten kaartje go. Beste geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Wat zet je op een geboorte felicitatiekaartje v va. Beste ideeën over kleinzoon citaten op pinterest. Geboorte olifant tweede zoon pf geboortekaartjes. Wenskaarten geboorte zoon animaatjes. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Bedankkaartje geboorte zoon nieuwe kasteelheer. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Vierkante fotokaarten geboorte zoon posthuijs. Beste geboorte citaten op pinterest.

Beste moeder citaten op pinterest zoon mama. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Felicitatie geboorte jongen zoon kaartje go. Beste geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over neefje citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Templates. Felicitatie geboorte veren zoon felicitatiekaarten. Beste geboorte citaten op pinterest. Je bent klein geboorte tekstje babykaartje gedichtje. Rocco geboorte zoon papegaai met luier. Hoera een zoon gedicht fc aboriginaltourismontario. Geboorte zoon beesten kijken in wieg.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)