Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Op het einde komt altijd goed en als niet. Citaten samenwerken heten beste ideeën over verandering. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuken over samenwerken ro belbin. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Bij elkaar komen is een begin blijven. Samenwerken pinterest tes and met. Loesje google zoeken citaten pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Loesje bij mij in de straat heten we allemaal buren.

Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Overleggen samenwerken en voorlichting geven. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Citaten samenwerken heten beste ideeën over verandering. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Citaten samenwerken heten beste ideeën over verandering. Spreuk wacht niet op het perfecte moment maar pak. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.