Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Citaten belofte google zoeken wijsheden pinterest. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Spreuken vertrouwen google zoeken teksten pinterest. Wijze woorden nelson mandela google zoeken. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Bijna kamp citaten google zoeken quotes pinterest. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Spreuken over bloemen bij een afscheid google zoeken. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en.

Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Wijze levensspreuken inspirerende teksten pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Solitude citaten over de stilte. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Bankhangen grappig google zoeken teksten pinterest. Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Liefde is spreuken google zoeken t. Spreuken over autisme google zoeken gedichten. Inzicht over piekeren spreuk spreuken wmt pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Spreuken over bloemen bij een afscheid google zoeken. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Mooie spreuken pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]