Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Spreuk soms kan het beter zijn om die persoon waar je. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Jip kaart voor moederdag gedichtje gewoonjip. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en.

Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Liefde toon hermans ringele roze quote. Gun de ander ruimte waar ze om vraagt liefde is. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. Bol citaten over de liefde gerd ley. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Spreuk liefde is loslaten hét zingevingsplatform met. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest de. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Bekende spreuken over liefde clarasandragina news.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.