Meer dan ideeën over motiverende woorden op pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Beste doel citaten op pinterest sportschool motivatie. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Favoriete spreuken over gezondheid sw belbin. De citaten van boedha gezondheid tevredenheid ronde. Wijze spreuken over gezondheid zoeymarinasara site. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Favoriete spreuken over gezondheid sw belbin. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Quote ja ik probeer gezond te eten nee ben niet op. Inspirerende quote van de dalai lama over gezondheid en. Beste gezond leven citaten op pinterest gezonde. Beste afbeeldingen over jabbertje op pinterest.

Wensen teksten pinterest citaten en spreuken. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Meer dan ideeën over motiverende woorden op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust. Citaten over loslaten. Afbeeldingsresultaat voor kerst nieuwjaarswensen. Mooie spreuken pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)