Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg. Powerpoints rian. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Citaten uit boek spijt beste ideeën over lezen. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest.

Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Citaten uit boek spijt filminfo film michiel de. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Gedichten paula hagenaars levens citaten pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.