Tatoeage hoop geloof liefde j m anchor t tattoos. Karaat geelgouden hanger geloof hoop liefde lucardi. Geloof hoop liefde pinterest. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Karaat geelgouden hanger geloof hoop liefde lucardi. Geloof hoop en liefde christelijke gedichten. Geloof hoop en liefde. Welkom in onze paasdienst u bent van harte. Hoop geloof en liefde in bedrijf suzanne groenstege. Kleurplaten geloof hoop liefde nvnpr. Geloof hoop en liefde sieraad met een boodschap. Best geloof hoop en liefde images on pinterest. Soms valt er tussen vrijheid en verdriet niet of. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Hopen is hopeloos versus hoop doet leven de andere wang.

Beste afbeeldingen over quotes op pinterest. Ons resten geloof hoop en liefde deze drie maar de. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Liefde hoop geloof citaat vinyl wall art decal decor. Geloof hoop en liefde afrikaans pinterest. Geloof liefde en… vertrouwen eo visie. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Als ja blijft protestantse gemeente zeewolde. Met kracht omvat spreuken gedichten geloof en. Gaby van den berghe de liefde bestaat grotendeels uit. Muursticker geloof hoop liefde christelijke teksten. Den haag fm in eo programma ‘geloof en een hoop. Geloof hoop en liefde leuke spreuken teksten pinterest. Best kerst citaten en kerstmis spreuken quotes voor de.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.