Geloof hoop en liefde waarom geloven. Geloof hoop en liefde dagelijksebroodkruimels. Geloof liefde en… vertrouwen eo visie. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Geloof en een hoop liefde augustus n. Als ja blijft protestantse gemeente zeewolde. Muursticker geloof hoop liefde teksten pinterest. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Hoop monluna. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Geloof hoop en liefde opfrisser. Op naar de volgende belangrijke moeilijke fase…… john. Geloof hoop en liefde afrikaans pinterest. Voedselhulp langedijk st ghl lief.

Hoop geloof en liefde in bedrijf suzanne groenstege. Geloof hoop en liefde sieraad met een boodschap. Geloof hoop en liefde mensbootje. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Geloof hoop en liefde. Best kerst citaten en kerstmis spreuken quotes voor de. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Geloof hoop liefde pinterest. Geloof hoop en liefde ma de fakkel. Gaby van den berghe de liefde bestaat grotendeels uit. Zilveren hanger geloof hoop liefde lucardi. Muursticker geloof en een hoop liefde lifeprints. Hoop geloof en liefde spreuken pinterest. Kaart geloof hoop en liefde lifestyle kaarten kameel. Best drie woorden citaten op pinterest get a life.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)