Met kracht omvat spreuken gedichten geloof en. Geloof hoop liefde citaten pinterest inspiration. Liefde hoop geloof citaat vinyl wall art decal decor. Geloof hoop en liefde. Karaat geelgouden hanger geloof hoop liefde lucardi. Gaby van den berghe de liefde bestaat grotendeels uit. Kleurplaten geloof hoop liefde nvnpr. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Geloof hoop en liefde dagelijksebroodkruimels. Hoop geloof en liefde in bedrijf suzanne groenstege. Pin van jeroen post op geloof hoop en liefde pinterest. Gouden geloof hoop en liefde xl ketting hanger scherp geprijsd. Als ja blijft protestantse gemeente zeewolde. Geloof hoop en liefde afrikaans pinterest.

Welkom in onze paasdienst u bent van harte. Geloof hoop en liefde gedicht door carlo van der vegt. Geloof hoop en liefde deze schets heeft iemand ooit ook. Beste afbeeldingen van geloof hoop en liefde. Tatoeage hoop geloof liefde j m anchor t tattoos. Hoop geloof en liefde spreuken pinterest. Hoop geloof en liefde. Geloof hoop en liefde christelijke gedichten. Hopen is hopeloos versus hoop doet leven de andere wang. Geloof hoop en liefde mensbootje. Best kerst citaten en kerstmis spreuken quotes voor de. Geloof hoop liefde is licht angst donker. Karaat geelgouden hanger geloof hoop liefde lucardi. Hee goodies geloof hoop liefde spirituele kaarten. Geloof hoop liefde pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.