Meer dan motiverende citaten op pinterest. Een bibliografie maken word. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Ks joma maantjessteenweg merksem taalhulp voor een. Citaten uit het werk van rené gude koninklijke bibliotheek. Citaten appevent als je voor apps bent. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Scriptie en onderzoek in word deel lifehacking. Niccolò machiavelli citaten aforismen citeert de grote. Lao tse citaten quotes spreuken uitspraken en. Schrijfwijzer algemene cultuurwetenschappen pdf. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Bibliografie.

Nieuwe bronnen invoegen. Boekje liefde vol gedichten citaten en korte verhalen. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Gratis cursus word citaten en bibliografie. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Nieuwe bronnen invoegen. Informatievaardigheden niveau basis ppt video. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Gratis cursus word citaten en bibliografie. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Citaten over loslaten. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Laat ons leven niet in de maling nemen door iemand die.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.