Meer dan doel citaten op pinterest. Gedichten spreuken en citaten. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Korte geschiedenis van de mensheid in bundeskunsthalle. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. De mooiste citaten en wijsheden artikelplaats. Magie spreuken quotes of the day. Citaten wijsheden historische quotes. Niccolò machiavelli citaten aforismen citeert de grote. Nieuwe bronnen invoegen. Dennis strooband strbnd quotes citaten spreuken. Gratis cursus word citaten en bibliografie. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Refereren volgens apa pdf. Nieuwe bronnen invoegen.

Stijl kiezen. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Cadeau barts pagina. Een bibliografie maken word. Spirituele spreuken en citaten teksten. Citaten mijn gedichten. Bibliografische referenties invoegen via word pdf. Mooie spreuken en citaten beker zazzle. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Les stijlen en verwijzingen pdf. Boekje liefde vol gedichten citaten en korte verhalen. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Gratis cursus word citaten en bibliografie. Beste typografie citaten op pinterest levensmotto. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.