Solitude citaten over katten. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse gezegden op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Wees onafhankelijk vrije tijd. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Grappige citaten over grappen. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Als we echt liefde en zorg voor iets hebben laat het dan. Citaten over loslaten.

Inspirerende quotes over italië sogno italiano. Citaten over italie het leven verg tijd om. Citaten over bomen beverboomzorg. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Wendy s levenspad quotes pinterest spreuken. Citaten over italie het leven verg tijd om. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Beste ideeën over ouderschap citaten op pinterest. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Citaten over italie het leven verg tijd om. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)