Frans depeuter wikipedia. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Transisalania en varia tsunami van bekende schrijvers in. Gesigneerd handtekeningen van bekende nederlandse. Citaten versjes plazilla. Altijd leuk domme citaten van bekende mensen. Beste afbeeldingen van scandinavische schrijvers. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Nederlandse auteurs treden op in brazilië buitenland. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Foto s van bekende schrijvers toen ze nog jong waren. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Images about boekbespreking de laatkomer on. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Links zeiksijs haagsweb.

Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Manuscripten lot met brieven en handgeschreven. Herman brusselmans wikipedia. Over schrijver citaten die je moet zien. Bekende schrijvers gestrikt voor theater het klooster. Liefdesgedichten bekende vlaamse dichters. De grootste schrijver van deze tijd is j m coetzee humo. Godfried bomans wikipedia. Beste ideeën over schrijver citaten op pinterest. Ronald giphart verdiept zich in nederland leest boek. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Dimitri verhulst wikipedia. Foto s van bekende schrijvers toen ze nog jong waren. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)