Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. Bezette stad radio. Godfried bomans wikipedia. Boeken top populairste schrijvers van nederland. Foto s van bekende schrijvers toen ze nog jong waren. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Bol als je te vroeg klaarkomt moet wat later. Album van de indische poëzie moors magazine. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder.

Antony kok magazine. L auteur suédois de romans policiers henning mankell est mort. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Gesigneerd handtekeningen van bekende nederlandse. Toon hermans gedichten google zoeken. Transisalania en varia tsunami van bekende schrijvers in. Hugo claus wikipedia. Gesigneerd handtekeningen van bekende nederlandse. Citaten mensensamenleving me. Vriendschap afgelopen dagen schrijven ppt. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. De grootste schrijver van deze tijd is j m coetzee humo. Nederlandse literatuur en beroemde auteurs heartcom. Antony kok magazine. Verslind boeken niet de schrijvers loesje.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.