Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote. Extreem spreuken over geld zc belbin. Spreuken pinterest teksten en. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Pin van michelle mayer op thoughts in pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over geluk op pinterest inspiratie. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken.

Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.