Beste ideeën over profiteren van citaten op pinterest. Jules deelder citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Charles darwin citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Leven wordt beïnvloed citaten pot van. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Citaten.

Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Niets meer te zeggen citaten pot van. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Goed of slecht citaten pot van. Beste ideeën over leef het leven citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Beste ideeën over opbeurende citaten op pinterest. Dennis strooband strbnd quotes citaten spreuken. Mooiste ideeën over kappers citaten op pinterest. Beste ideeën over islamitische inspirerende citaten op. Beste ideeën over kappers citaten op pinterest salon. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.