Beste ideeën over grappige citaten reizen op. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Grappige citaten reizen beste over. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Grappige uitspraken over vakantie. Meer dan grappige chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Grappige citaten. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Inzicht de wereld is een boek wie niet reist leest. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Grappige citaten leven leuke teksten honden. Grappige citaten reizen beste over. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op.

Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Citaten over italie het leven verg tijd om. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Grappige citaten reizen beste over. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Citaten over reizen aforismen citeert de grote. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Grappige citaten reizen beste ideeën over.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.