Citaten over loslaten. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Toon hermans sterven doe je niet ineens mooie gedichten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Als ik sterven moet dagelijksebroodkruimels. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Gedicht overlijden oma toon hermans en belbin. Gedichten paula hagenaars afscheid pinterest. Gezondheid de dagelijkse boterham. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Overlijden van een vader teksten pinterest. Lentekind hanneke kunz dankers. Garmt stuiveling citaten aforismen citeert de grote. Jean paul sartre citaten aforismen citeert de grote. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Spreuken spirituele teksten. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Loslaten vera schrijft puur. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.