Haruki murakami als je uit de storm komt ben niet. Toon hermans sterven doe je niet ineens mooie gedichten. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Citaten mijn gedichten. Beste zand citaten op pinterest wandelen. Onverschilligheid is een stil sterven van menselijkheid. Mooie teksten overlijden quotes of the day. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Als ik sterven moet dagelijksebroodkruimels. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Pythagoras citaten aforismen citeert de grote.

Medeleven teksten tav sterven pinterest. Solitude citaten over scheiden. Beste afbeeldingen over toon hermans op pinterest. Beste grappige muziek citaten op pinterest. Spreuken bij overlijden quotes of the day. Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Best images about gedichten toon hermans on pinterest. Een hele sterke spreuken en gezegdes pinterest. Gedicht toon hermans afscheid he aboriginaltourismontario. Citaten over loslaten. Gedicht overlijden oma toon hermans en belbin. Hij gaf alles op om voor mij te leven en sterven. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Dag van de palliatieve zorg google zoeken loesjes. Overlijden van een vader kaart teksten pinterest.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.