Spreuken spirituele teksten. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Spreuken bij overlijden quotes of the day. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Gedicht toon hermans afscheid he aboriginaltourismontario. Pin van marianne soesan op gedichten pinterest. Dag van de palliatieve zorg google zoeken loesjes. Als ik sterven moet dagelijksebroodkruimels pinterest. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Citaten over loslaten. Medeleven teksten tav sterven pinterest. Als ik sterven moet dagelijksebroodkruimels. Sterven spirituele teksten. Best images about gedichten toon hermans on pinterest. Hij gaf alles op om voor mij te leven en sterven.

Afscheidstekst overlijden google zoeken mooie tekstjes. Overlijden van een vader kaart teksten pinterest. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Onverschilligheid is een stil sterven van menselijkheid. Een hele sterke spreuken en gezegdes pinterest. Citaten over sterven aforismen citeert de grote. Toon hermans sterven doe je niet ineens mooie gedichten. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Mooie spreuken pinterest. Haruki murakami als je uit de storm komt ben niet. Sterven doe je niet ineens afscheid van het leven. Wolinski ik zou willen sterven en in een andere gedaante. Mooie teksten overlijden quotes of the day. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.