Inderdaad tekstjes pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Pin op citaten. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Bezoek de post voor meer tattoo slogans pinterest. Pin de rita maría carvajal en positive citaten spreuken. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Wat maakt herman van veen toch mooie liedjes. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Taylor swift quote quotes pinterest frases. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest.

Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin van daphne mulder op passion quotes words en life. Pin van anne janssen op friends ️ pinterest rap quotes. Gedichten paula hagenaars levens citaten pinterest. Pin van robyn c op lyric pinterest pierce the veil. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. The black dahlia murder i worship only what you bleed. Lil kleine rapperlines in pinterest quotes. Pin van jorina groothuizen op rumag quotes funny. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Sommige mensen zullen toch nooit begrijpen waarom jij een.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: