Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin van anne janssen op friends ️ pinterest rap quotes. Pin van jorina groothuizen op rumag quotes funny. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Gedichten paula hagenaars levens citaten pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Taylor swift quote quotes pinterest frases. Pin van martine follon op sterke teksten citaten. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Bezoek de post voor meer tattoo slogans pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin van marieke lieverdink op mooie spreuken pinterest. Wat maakt herman van veen toch mooie liedjes. Pin van julie elskens op quotes pinterest love.

Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin de rita maría carvajal en positive citaten spreuken. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg. Dubbeltik als je het kan lezen rumag spreuken. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin van conny scholte op pinterest spreuken. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Tuimeltekst pinterest spreuken. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Inderdaad tekstjes pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Troost verdriet kaarten met gepaste teksten in.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.