Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Herman brood citaten aforismen citeert de grote. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Best citaten over zon reizen strand images on. Quote van de week reizen zonder vliegtuig tekstbureau.

Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Citaten over reizen beste ideeën grappige. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Grappige uitspraken over vakantie. Inspirerende quotes van mensen die reizen tot kunst. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Filosofische citaten reizen vijf geweldige quotes over. Reizen inspiratie citaten over koffer silhouet. Citaten over reizen aforismen citeert de grote. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën. Pin van marijne dingemanse op simple significant. Inzicht de wereld is een boek wie niet reist leest. Citaten over reizen aforismen citeert de grote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.