Het leven is als de zee altijd in beweging zachte. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Socrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over zee citaten op pinterest oceaan. Beste ideeën over strand kunst aan de muur op pinterest. C buddingh zichtbaar alleen. Mapje de zee kun je horen poëziekaarten van plint. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Gedichten paula hagenaars afscheid pinterest. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Solitude citaten over scheiden. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Varia spreuken gebuurtekringvzw.

Zoals de golven van zee quotes i love citaten. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Bol citaten over de liefde gerd ley. Weetjes over de zee … ppt video online download. Gedichten paula hagenaars zee pinterest poems words. Toon hermans de zee mooie teksten over en strand. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Gedichten paula hagenaars mooie teksten en uitspraken. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. De zee gedichtjes pinterest we met and van. Ik hou van de zee beach strand pinterest. Ideas about toon hermans on pinterest sad poems.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)