Muziek spreekwoorden en citaten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Pin van dicht erbij op pinterest muziek. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Dreams stevie nicks fleetwood mac music quotes. Bekende citaten over muziek beste ideeën zingen. Meer dan zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van iets met muziek achtergrond. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

Leuke tekst texts pinterest doors teksten en. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Sterke quotes van muzikanten over muziek froot. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Bekende citaten over muziek beste ideeën zingen. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Beste citaten over muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)