Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam muziek koran. Muziek spreekwoorden en citaten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of. Muziek verdriet pinterest gezegden. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Leuke tekst texts pinterest doors teksten en. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest.

Pin van dicht erbij op pinterest muziek. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste citaten over muziek op pinterest. Stilte spirituele teksten. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of. Sterke quotes van muzikanten over muziek froot. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over liedjesteksten citaten op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste citaten over muziek op pinterest. Inspirerende spreuken met muziek youtube.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)