Best images about slogans citaten on pinterest. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Arbeids en organisatiepsychologie ppt download. Citaten schrijvers dansers yolen taal quote van de. Zieer grappige plaatjes foto s. Kleurplaat voor honden uniek baby hond ideeën. Mieke schepens facebook. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Deel dit met iedereen is pas knolpower opdracht. Video suzanne talhouk hou van je eigen taal. Christina de vos aurora lecturis. Quote handlettering lettering marijketekent. Citaten de taalfluisteraar. Nvc basic needs google search values nonviolent.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)