Best images about inspirerende nederlandse citaten. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest allah. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Krijtbord citaten op pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Spreuk van de week knutzels. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten.

Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Best images about spreuken citaten loesje on pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje petrusproject. Best images about spreuken citaten loesje on. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje google zoeken citaten pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.