Richtlijnen voor auteurs pdf. Handboeken geschiedenis aardrijkskunde aardr. Handleiding bij het schrijven van een bachelorscriptie. Met de neus in boeken emily kocken kuur. Thema rfr kw plan van aanpak pva afstudeerscriptie. Bekend leuke whatsapp teksten xl blessingbox. Kalligrafie persoonlijk werk letters in steen. Beste afbeeldingen van humanistisch cursief. Thema rfr kw plan van aanpak pva afstudeerscriptie. Thee met boekjes h. “a close up look at the first half of quote from. Citaten vermelden in een onderzoeksverslag wikihow. Citaten vermelden in een onderzoeksverslag wikihow. Beste ideeën over stijl citaten op pinterest. De wetenschap waarin iedereen en niemand gek is ‘de.

Een boek citeren wikihow. Wervend schrijven sandy snoeck ppt video online. Borstvoedingscentrumpantarhei. Enkele vormelijke aspecten van een paper of scriptie pdf. Onzichtbaar traag gt geert de kockere spreuken. Beste afbeeldingen van humanistisch cursief. Beste afbeeldingen van kalligrafie citaten. Lettering design home is where the heart happily. Wat zijn de opmaakmogelijkheden met tekst handleiding. Beste ideeën over cursief alfabet op pinterest. Completed « constable research b v. Beste afbeeldingen van humanistisch cursief. Journalisten b smile you re at the best wordpress. Tijdelijk gratis apps quick fit perloo fiete en meer. Beste ideeën over lettertypen op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: