Beste jezus christus citaten op pinterest. Zicht op italië teksten en afbeeldingen over. Elia malvorlagen altes testament. Mooi gedicht over de lente spring voorjaar. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over bijbelcitaten op pinterest geloof. Nieuwjaarswensen en teksten. Openbaring dagelijksebroodkruimels. Vanrenee handletteren. De opstanding van jezus en zijn ontmoeting met maria. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken citaten en. Wij hebben lief omdat god ons het eerst heeft liefgehad. Beste ideeën over christelijke knutsels op pinterest. Voor papa ik mis je oma blijf mij inspireren.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.